Γιώργος Γιακουμάκης: Τοποθέτηση με νόημα… αποχαιρετισμού (pic)

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει πλέον φτάσει στα μισά του δρόμου και στο ανατολικό άκρο της Γλασκώβης, το διάστημα αυτό εμπεριέχει εξελίξεις.

Η Σέλτικ έχει ήδη αποκτήσει τρεις νέους παίκτες και ο Ποστέκογλου θέλει να φέρει ακόμα ένα νέο πρόσωπο, πριν κλείσει το μεταγραφικό “παράθυρο”. Ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης παραμένει το μέλλον του σημερινού αστέρα της Σέλτικ, του Γιώργου Γιακουμάκη.
Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος σκόραρε στο 2-0 απέναντι στην Κιλμάρνοκ για τα ημιτελικά του κυπέλλου το Σάββατο. έχει πετύχει εννέα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων έξι στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου και η απομάκρυνση από το “Πάρκχεντ” φαίνεται όλο και πιο πιθανή.

Και όχι μόνο αυτό, ο πρώην φορ της ΑΕΚ έκανε μια ανάρτηση στα social media το Σαββατοκύριακο που δημιούργησε περαιτέρω αμφιβολίες για το αν θα παραμείνει παίκτης της Σέλτικ μετά το τέλος του μήνα.

“Απολαύστε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία σας! Προς τον τελικό.! Σας ευχαριστώ για την τεράστια υποστήριξη”.

Διάφορα ειδησεογραφικά πρακτορεία τόσο στη Σκωτία όσο και στην Ασία αναφέρουν ότι ο Γιακουμάκης πρόκειται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις με την ομάδα της J-League, Urawa Red Diamonds αυτή την εβδομάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε στους προσωπικούς του όρους με την ιαπωνική ομάδα. Δεν έχει αναφερθεί ποσό, αλλά πρέπει να αναφέρουμε ότι και η ιταλική Σαμπντόρια της Serie A συνδέθηκε επίσης με μια κίνηση για τον Έλληνα επιθετικό, οπότε το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε άμεσα εξελίξεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.