Η Φενέρμπαχτσε πάει για δίδυμο Ραζβάν-Μιρτσέα Λουτσέσκου (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η τουρκική ομάδα φέρεται πρόθυμη να καταβάλει τη ρήτρα προκειμένου να τον πάρει από την Αλ Χιλάλ και να αξιοποιήσει τον πατέρα του σε ρόλο τεχνικού διευθυντή

Καιρό τώρα, από τότε που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ πιθανόν και νωρίτερα, τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον διάφορων ομάδων κατά καιρούς για συνεργασία μαζί του. Ο λόγος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Σήμερα, ένα νέο δημοσίευμα, αυτήν τη φορά από την ιστοσελίδα “fotospor.com” προσθέτει ένα – ακόμη – κεφάλαιο σ’ αυτήν τη ιστορία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Φενέρμπαχτσε φέρεται έτοιμη κι αποφασισμένη να καταβάλει στην Αλ Χιλάλ τη ρήτρα των δύο εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ταυτόχρονα, υποστηρίζουν πως στην όλη συζήτηση μπαίνει και το όνομα του πατέρα Ρουμάνου τεχνικού, Μιρτσέα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο, αυτό που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα είναι το αν και κατά πόσο είναι διατεθειμένη η τουρκική ομάδα – έστω – να πλησιάσει τις υπέρογκες οικονομικές απολαβές που έχει ο 49χρονος τεχνικός στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, εκτός κι αν ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ επιθυμεί να επιστρέψει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.