Ρονάλντο: Έφτασε τα 400 γκολ καριέρας μετά τα 30

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει να σκοράρει στην Σαουδική Αραβία και πλέον ξεπέρασε τα 400 γκολ καριέρας μετά τα 30 του.

Παρά τα 38 του χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο αδυνατεί να σταματήσει να σπάει νέα ρεκόρ. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος δεν κυνηγάει τα ρεκόρ αλλά αυτά τον κυνηγούν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε πλέον τα 400 γκολ στην καριέρα του μετά τα 30στά του γενέθλια. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος αυτής του της επίδοσης, οι σπουδαίοι σέντερ φορ Γουέιν Ρούνεϊ, Ντιντιέ Ντρογκμπά και Αντρέι Σεβτσένκο σε όλη τους την καριέρα βρήκαν λιγότερες φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ρονάλντο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τους τελευταίους μήνες και φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω το άσχημο διάστημά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος μετράει 44 γκολ μέσα στο 2023 και βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερς για το έτος μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Με δεδομένο την εξαιρετική του κατάσταση δεν είναι λίγοι αυτοί που θα τον ήθελαν να επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά γήπεδα ώστε να δώσει μια τελευταία μεγάλη παράσταση. Κάτι τέτοιο μοιάζει αρκετά δύσκολο τη δεδομένη στιγμή με τον ίδιο να δηλώνει, συνεχώς, απόλυτα ευχαριστημένος στηνΣαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.