Επικεφαλής της Saudi Pro League: «Οι παίκτες έρχονται για να συμβάλλουν σε κάτι ξεχωριστό»

Ο Μίκαελ Ενεμάλο τοποθετήθηκε για την απόφαση των «αστέρων» της ποδοσφαιρικής «σκηνής» να μετακομίσουν στη Σαουδική Αραβία.

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδος συνεχίζει με «τρελούς» ρυθμούς και ο επικαφαλής της Saudi Pro League αναφέρθηκε στην επιλογή των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν στη Σαουδική Αραβία. Ο Μίκαελ Ενεμάλο θεωρεί ότι οι παίκτες όπως οι Καρίμ Μπενζεμά, Καντέ και Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξαν την συγκεκριμένη Λίγκα για να «συμβάλλουν σε κάτι ξεχωριστό και όχι για τα χρήματα».

«Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν με τι έχει να κάνει η βιομηχανία. Αντιλαμβάνονται πότε συμβαίνει κάτι καλό και για να πειστούν να έρθουν πρέπει να συζητήσεις και μαζί τους, όχι μόνο με τους ατζέντηδές τους, να τους εξηγήσεις τα πράγματα γύρω από τη λίγκα μας.

Το ότι πολλοί παίρνουν αυτή την απόφαση δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό μέρος της ευκαιρίας. Καταλαβαίνουν πως θα ορίσουν την κληρονομιά τους εδώ και θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν σε κάτι ξεχωριστό», είπα αρχικά ο Ενεμάλο και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Αυτό ψάχνει κάθε παίκτης, ανταγωνισμό και ευκαιρίες να κάνει κάτι εξαιρετικό και ξεχωριστό. Αυτό προσφέρουμε και για αυτό υπάρχουν τόσοι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται να έρθουν στο πρωτάθλημά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας