Λεφτά… υπάρχουν στη Σαουδική Αραβία! Αυτές είναι οι μεταγραφές που τρέλαναν κόσμο!

Όποια και αν είναι η "πολιτική" των Σαουδαράβων, ένα είναι το συμπέρασμα. Έχουν… τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και η Saudi Pro League είναι ότι πιο hοt υπάρχει τούτη τη στιγμή στον πλανήτη με εξαίρεση φυσικά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Επίδειξη οικονομικής δύναμης ή το “χτίσιμο” ενός νέου mega πρωταθλήματος; Όποια και αν είναι η “πολιτική” των Σαουδαράβων, ένα είναι το συμπέρασμα. Έχουν… τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και η Saudi Pro League είναι ότι πιο hοt υπάρχει τούτη τη στιγμή στον πλανήτη, με εξαίρεση φυσικά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ήταν να μην γίνει η αρχή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Γιατί τα… βήματα του Πορτογάλου σούπερ σταρ πάνω στο χρυσοκέντητο ποδοσφαιρικό χαλί που έστρωσαν οι Σαουδάραβες, έχουν ακολουθήσει ουκ ολίγοι αστέρες. Από τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά, μέχρι τον πρώην ηγέτη της Λάτσιο, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς και τον αγαπημένο του Άνφιλντ, Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Το novasports.gr κάνει τη… σούμα και σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες μεταγραφές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι στη Saydi Pro League. Kι έρχονται και άλλες!

Το top 10 των Σαουδαραβικών μεταγραφών

1) Καρίμ Μπενζεμά – Ιτιχάντ

2) Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς – Αλ Χιλάλ

3) Ρούμπεν Νέβες – Αλ Χιλάλ

4) Μαρσέλο Μπρόζοβιτς – Αλ Νασρ

5) Ρομπέρτο Φιρμίνο – Αλ Αχλί

6) Ενγκολό Καντέ – Ιτιχάντ

7) Έντουαρντ Μεντί – Αλ Αχλί

8) Καλιντού Κουλιμπαλί – Αλ Χιλάλ

9) Ζότα – Ιτιχάντ

10) Ταλίσκα – Αλ Νασρ

Με τον… τρελό χορό εκατομμυρίων να συνεχίζεται από τις σαουδαραβικές ομάδες, είναι συνακόλουθη η… εκτόξευση τους και στο ποδοσφαιρικό “χρηματιστήριο”.

Η αξία του ρόστερ της Αλ Χιλάλ υπολογίζεται πλέον στα 140 εκ. ευρώ, της Αλ Νασρ στα 89 εκ. ευρώ και της Ιτιχάντ στα 77 εκ. ευρώ, ενώ οι σαουδαραβικές ομάδες ξόδεψαν συνολικά το ποσό των 188.000.000 ευρώ για τις 109 μεταγραφές που έγιναν φέτος με την Αλ Χιλάλ να αναδεικνύεται “άτυπη πρωταθλήτρια” σε αυτή την οικονομική κούρσα με αγορές 120.000.000 ευρώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.