Αλ Νασρ: Πρώτος στόχος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεύτερος ο Ενγκολό Καντέ!

Η Αλ Νασρ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου ακολουθεί ο Ενγκολό Καντέ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ύστερα από τις ποδοσφαιρικές του πορείες σε Λισαβόνα, Μάντσεστερ, Μαδρίτη, Τορίνο θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πορτογάλος σταρ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Νασρ και θα υπογράψει μυθικό συμβόλαιο με αρκετά υψηλές χρηματικές απολαβές.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μετά την απόκτηση του 37χρονου φορ θα κινηθεί και για τον Ενγκολό Καντέ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Τσέλσι και η διοίκηση της Αλ Νασρ θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση για να εντάξει στο ρόστερ της έναν ακόμη ποιοτικό παίκτη.

Ο 31χρονος μέσος έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια με τους «μπλε» του Λονδίνου στη φετινή σεζόν, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Αύγουστο.

Βέβαια η Αλ Νασρ δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ενγκολό Καντέ την περίπτωση του εξετάζει και η Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.