Πρεντόμ: «Πιο σημαντική αυτή τη στιγμή η πρόκριση»

Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται να βάζει ο Μισέλ Πρεντόμ το αυριανό παιχνίδι του πρωταθλήματος Βελγίου με τη Μέχελεν, δίνοντας προτεραιότητα στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται να βάζει ο Μισέλ Πρεντόμ το αυριανό παιχνίδι του πρωταθλήματος Βελγίου με τη Μέχελεν, δίνοντας προτεραιότητα στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Οι Βέλγοι καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους με 2-1 από τους «πράσινους» στην Αθήνα για να περάσουν στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ο τεχνικός τους, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου εν’ όψει του αυριανού αγώνα, ξεκαθάρισε τις προτεραιότητες της ομάδας του.

«Σε κάθε ματς προσπαθούμε για τη νίκη, αλλά η διοίκηση της ομάδας έχει θέσει ως κύριο στόχο να παίξουμε στη φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αν θα παρατάξω αποδυναμωμένη ομάδα απέναντι στη Μέχελεν; Επαναλαμβάνω, ο στόχος μας σε αυτό το στάδιο της σεζόν είναι να συμμετάσχουμε σε ευρωπαϊκή φάση ομίλων, κάτι που θα γίνει σίγουρα αν περάσουμε στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ», είπε χαρακτηριστικά ο Βέλγος τεχνικός, ο οποίος αμφιβάλει για τη συμμετοχή του αμυντικού Ντε Φάου και του επιθετικού Ντε Σούτερ, ο οποίος έσπασε μερικά δόντια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μετά από μονομαχία με τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, αλλά όπως εξήγησε ο Πρεντόμ, πονάει πολύ και υπάρχει αμφιβολία για το αν μπορεί να μπει σε μονομαχίες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.