Πρόεδρος Μουσκρόν: ” Καλό να δανειστούμε παίκτες από τον Παναθηναϊκό ”

Βέλγικο δημοσίευμα κάνει αναφορά στη συμφωνία Αλαφούζου - Πιεμπονγκσαντ και στην εμπλοκή του Ταϊλανδού επιχειρηματία στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι πιθανό η Μουσκρόν να γίνει "ομάδα - δορυφόρος" των Πράσινων.

Βέλγικο δημοσίευμα κάνει αναφορά στη συμφωνία Αλαφούζου – Πιεμπονγκσαντ και στην εμπλοκή του Ταϊλανδού επιχειρηματία στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι πιθανό η Μουσκρόν να γίνει “ομάδα – δορυφόρος” των Πράσινων. 

Μάλιστα για το θέμα μίλησε και ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ στην εφημερίδα Het Nieuwsblad, τονίζοντας πως είναι αρκετά πιθανό να δανειστεί η ομάδα του ποδοσφαιριστές από τον Παναθηναϊκό. 

” Μας είχε προειδοποιήσει γι’ αυτό πριν από λίγο καιρό. Είχε πει ότι θα έφερνε ασιάτες παίκτες, θα βελτίωνε το ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ότι θα παρακολουθούσε τα εντός έδρας παιχνίδια. Είναι κρίμα που πουλάει τις μισές μετοχές του, όμως δεν είναι και …δράμα. Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Ίσως θα μπορούσαμε να δανειστούμε φθηνά παίκτες από τον Παναθηναϊκό “, είπε ο Ντεκλέρκ και πρόσθεσε: 

” Ακόμα προσπαθούμε να σώσουμε τους εαυτούς μας, όμως το πιστεύουμε. Πάντως δεν είναι εύκολο με οκτώ εκατομμύρια μπάτζετ, το οποίο είναι το μικρότερο στην κατηγορία. Και ο Πιεμπονγκσαντ δεν θα βάλει άλλα χρήματα, κάτι που είναι απόλυτα λογικό”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.