Γάνδη-Μπριζ 0-4: Έγινε πρωτοπόρος στο δεύτερο ημίχρονο (hls)

Η Μπριζ εμφανίστηκε νωθρή στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο σημείωσε 4 γκολ κι αποδείχθηκε πρωταγωνίστρια στο ντέρμπι της Φλάνδρας.

Η Γάνδη ήταν η τελευταία ομάδα του είχε νικήσει την πρωτοπόρο Μπριζ στο πρωτάθλημα Βελγίου, τον περασμένο Δεκέβριο, αλλά δε μπόρεσε να το επαναλάβει ξανά και η Μπριζ επέκτεινε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα στα δώδεκα ματς, μετρώντας ένδεκα νίκες σε αυτό.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο στο πρώτο μέρος, ήταν η Γάνδη αυτή που έβγαλε σημαντικά πράγματα στο γήπεδο, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Γιάρεμτσουκ και τον Ντεπουάτρ. Στην πρώτη ο Ουκρανός από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία, ενώ στη δεύτερη ήταν ο Μινιολέ εκείνος που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν. 

Ο ντε Κέτελερ που ήταν μία από τις τρεις αλλαγές που έκανε ο Κλεμάν στο ημίχρονο έβαλε τις βάσεις για να ανοίξει το σκορ η Μπριζ, τροφοδοτώντας τον Ντοστ. Ο Ολλανδός στην πρώτη περίπτωση που πήρε τη μπάλα κοντά στην περιοχή εκτέλεσε με καταπληκτικό τρόπο σημειώνοντας το πέμπτο τέρμα του στη σεζόν. 

Ο ντε Κέτελερ ολοκλήρωσε έξοχη συνεργασία των φιλοξενούμενων για να κάνει το 2-0 στο 63ο λεπτό και ο Ντοστ “χτύπησε” ξανά στο 66ο λεπτό για να σημάνει ουσιαστικά το τέλος της αναμέτρησης. 

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πέρες με κεφαλιά στο 80ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.