Μπριζ – Ζούλτε Βάρεγκεμ 3-0: Δεν έχει αντίπαλο στο Βέλγιο (hls)

Η πρωτοπόρος Μπριζ νίκησε εύκολα τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Γιαν Μπρέιντελ πετυχαίνοντας την 11η διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η πρωτοπόρος Μπριζ νίκησε εύκολα τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Γιαν Μπρέιντελ πετυχαίνοντας την 11η διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Στη κορυφή με 66 βαθμούς άφησε πίσω της 15 πόντους την Αντβέρπ.

Ο Σενεγαλέζος Μπατζί στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ μετά την προσπάθεια του Τσονγκ (1-0), ο Ουκρανός μπακ, Έντουαρντ Σόμπολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 37ο λεπτό (2-0) και στο 63ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ της Μπριζ, Νόα Λανγκ με το 12ο φετινό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0). Η ομάδα του Κλεμάν θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες όμως μετά το 66 έριξε ταχύτητα.

Η Μπριζ αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα (έχει δύο ματς λιγότερα) που είναι και ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από τη Δυναμό Κιέβου και στο κύπελλο από τη Σταντάρ Λιέγης. 

Για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ αγωνίστηκε ο Νίκος Καινούργιος σε ολόκληρο το 2ο ημίχρονο, συμμετοχή και για τον Παναγιώτη Αρμενάκα που έπαιξε 20 λεπτά στην επανάληψη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.