Μπριζ – Γκενκ 3-2: Νίκη τίτλου! (hls)

Η φορμαρισμένη Μπριζ νίκησε στο Γιαν Μπρέιντελ με ανατροπή τη Γκενκ και έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες μετά από 23 αγωνιστικές.

Η φορμαρισμένη Μπριζ νίκησε στο Γιαν Μπρέιντελ με ανατροπή τη Γκενκ και έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες μετά από 23 αγωνιστικές.

Η Μπριζ άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Ολλανδό επιθετικό Μπας Ντοστ (1-0, 9ο λεπτό) να σημειώνει το 4ο γκολ σε τέσσερις συμμετοχές στο βέλγικο πρωτάθλημα, όμως η Γκενκ κατάφερε να γυρίσει το ματς πριν το ημίχρονο, ο Ίτο με ωραίο τρόπο ισοφάρισε σε 1-1 στο 24ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα έκανε την ανατροπή με τον Ελβετό Τομά (1-2, 34ο λεπτό). 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπριζ έκλεισε στα καρέ της τη Γκενκ και κατόρθωσε με υπομονή να πάρει την νίκη. Ο αρχηγός Φόρμερ ισοφάρισε μετά από ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Μάτα (65ο λεπτό, 2-2) και στο 77ο λεπτό ο κεντρικός αμυντικός Μπράντον Μέχελε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-2) δίνοντας στη Μπριζ ‘αέρα’ 12 πόντων στην βαθμολογία. 

Η Μπριζ έφτασε τους 51 βαθμούς και η Γκενκ έμεινε στη δεύτερη θέση και στους 39 ύστερα από 23 αγωνιστικές.

Μπριζ: Μινιολέ, Κοσούνου, Μέχελε, Μάτα, Ντένσβιλ, Ριτς, Φόρμερ, Φανάκεν (63′ Μπαλάντα), Λανγκ, Ντεκέτελερ (73′ Οκερέκε), Ντοστ

Γκενκ: Βούκοβιτς, Κουέστα, Μουνιόζ, ΜακΚένζι, Πρεσιάδο, Αρτεάγκα, Χέινεν, Τομά (61′ Τόρσβεντ), Μπονγκοντά, Ίτο, Ονουάτσου (76′ Ντέσερς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.