Η συμπαράσταση του Κασίγιας στον Φαν Ντάμε

Μήνυμα συμπαράστασης του Ίκερ Κασίγιας στον Βέλγο τερματοφύλακα της Σερκλ Μπριζ, Μιγκέλ Φαν Ντάμε, ο οποίος απέχει από τα γήπεδα, μετά από διάγνωση λευχαιμίας,

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που βρίσκεται εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων, αφού υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στην διάρκεια προπόνησης της Πόρτο τον περασμένο Μάιο, έστειλε το μήνυμά του, με ένα βίντεο, στην διάρκεια γκαλά στο Βέλγιο:

«Ήθελα να στείλω μία δυνατή και αληθινή αγκαλιά και τις καλύτερες ευχές μέσα από την καρδιά μου. Μου είπαν ότι είστε ένας ισχυρός άνθρωπος, με πολύ θάρρος. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας προκαλεί η ζωή και να δούμε τη φωτεινή πλευρά. Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλή ενθάρρυνση», είπε.

Ο Φαν Ντάμε, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Ισπανό τερματοφύλακα:

«Είχα θετικά μηνύματα από τους γιατρούς. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω στο γήπεδο, πιθανόν το επόμενο έτος. Η δήλωση υποστήριξης του Κασίγια είναι προφανώς πολύ καλή. Έχω τις φανέλες του να κρέμονται στο σπίτι. Είναι ένα παράδειγμα και πηγή έμπνευσης», είπε στα ΜΜΕ του Βελγίου.

Σύμφωνα με αναφορές των ισπανικών ΜΜΕ, ο Ίκερ Κασίγιας προτείνεται για πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ισπανίας, στις σχετικές διαδικασίας που θα γίνουν τον Μάρτιο.

Πηγή: ΑΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.