Μπριζ-Κορτράικ 3-3: Η έκπληξη της χρονιάς σε ματσάρα! (highlights)

Η Κορτράικ έκανε το "θαύμα" και πήρε βαθμό από τη Μπριζ στο Γιαν Μπρέιντελ με γκολ στο 97' από τον Σεκ κι ενώ η Μπριν είχε κάνει ανατροπή στην ανατροπή.

Από τα παιχνίδια που δεν θέλεις να τελειώσουν με τίποτα! Η Μπριζ μπήκε ως το απόλυτο φαβορί στο ματς απέναντι στην ουργαό της βαθμολογίας και είχε το ανάλογο τουπέ… Προηγήθηκε με τον Ζίνκερνάγκελ στο 16ο λεπτό και εν συνεχεία έπαιξε με αφέλεια στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου διατηρώντας την Κορτράικ στο παιχνίδι.

Έτσι στο 54′ βρέθηκε εξ απήνης όταν ο Αφολάμπι με ωραία ενέργεια ισοφάρισε με το πρώτο του γκολ ως παίκτης της Κορτράικ και σα να μην έφτανε μόνο αυτό, είδε τον Μπρούνο να εκθέτει την άμυνα της Μπριζ και να κάνει το 1-2 στο 68ο λεπτό.

Εκεί κάπου “ξύπνησε” ανέβασε ταχύτητα και επιτέθηκε μαζικά για να κάνει το 2-2 με τον Μέχελε ύστερα από κόρνερ και το 3-2 με κεφαλιά του Τιάγκο στο 86′. Ένα γκολ που έμοιαζε με γκολ “αποκατάσταση” της τάξης και θα χάριζε τη νίκη στην Μπριζ.

Ωστόσο στην τελευταία επίθεση η Κορτράικ ισοφάρισε με το Σεκ στο 97′ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαία ισοπαλία και να μένουν για τρίτο συνεχόμενο ματς αήττητοι στην απέλπιδα προσπάθεια που θα κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.