Μέχελεν – Κλαμπ Μπριζ 0-0: Την σταμάτησε ο Χάσι (highlights)

Η Κλαμπ Μπριζ δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα της Μέχελεν και αρκέστηκε στη λευκή ισοπαλία.

Η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα, κράτησε την εστία της ανέπαφη σε έβδομο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ήταν ακίνδυνη επιθετικά για περίπου 70 λεπτά, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, να παίρνει τρίτο θετικό αποτέλεσμα σε τέσσερα ματς στον πάγκο των γηπεδούχων.

Η Μέχελεν, ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, απειλώντας κυρίως από μακριά με τους Σχόοφς, Μπασέτ, Χάιρεμανς και Φανλερμπέρχε. Η Μπριζ, είχε ένα γκολ του Φανάκεν που ακυρώθηκε στο 13′ (η μπάλα είχε βγει άουτ στο γύρισμα του Νίλσεν για τον σκόρερ), και άλλο ένα ακίνδυνο σουτ του Γιουτγκλά στο 33′.

Στο β’ και ειδικά μετά το 65′, η Μπριζ κυριάρχησε, αλλά δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Στο 68′, ο Βέτλεσεν αστόχησε από πολύ καλή θέση στην περιοχή, στο 72′ ο Τιάγκο σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στο 84′ ο Κούκε έβγαλε το επικίνδυνο σουτ του Σκοβ Όλσεν, ενώ στις καθυστερήσεις, η Μέχελεν είχε την τύχη με το μέρος της, όταν το σουτ του Νούσα έξω από την περιοχή, τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Μέχελεν (Χάσι): Κούκε – Γουόλς, Μπέιτς, Κομπό, Φουλόν – Κονατέ, Φανλερμπέρχε, Σχόοφς – Χάιρεμανς (74′ Μαλάντα), Μραμπτί (88′ Φαν Χέκε), Μπασέτ (62′ Λάουερμπαχ).
Μπριζ (Ντέιλα): Μινιολέ – Μπιουκάναν (57′ Μέιερ), Σπιλίρς, Μέχελε, Ντε Κάιπερ – Νίλσεν (57′ Ονιεντίκα), Βέτλεσεν, Φανάκεν – Ζινκερνάγκελ (57′ Σκοβ Όλσεν), Γιουτγκλά (68′ Γιουτγκλά), Τιάγκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.