Γκενκ-Γάνδη 2-2: Ισοπαλία σε ντερμπάρα ευρωπαίων! (highlights)

Μετά από ένα υπέροχο ντέρμπι με ανατροπές και σκόρερ τους Σορ (2) και Τισουνταλί (2) Γκενκ και Γάνδη ήρθαν ισόπαλες με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 100'.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γάνδη κατάφερε να αιφνιδιάσει την Γκενκ στο 12ο λεπτό όταν και προηγήθηκε με γκολ του Τισουνταλί ύστερα από ασίστ του Φοφανά από τα αριστερά. Ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις εννιά λεπτά.

Η Γκενκ ισοφάρισε με τον Σορ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασταθή έξοφο του Ρουφ σε σέντρα του Πέιντσιλ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας για το 1-1. Έκτοτε η Γκενκ είχε κι άλλες καλές στιγμές αλλά το ισόπαλο σκορ έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερι ημόχρονο η ομάδα του Βράνκεν μπήκε δυνατά και με τον εκπληκτικό Γίρα Σορ ανέτρεψε την κατάσταση στο 51′ κάνοντας το 2-1. Εν συνεχεία η Γάνδη προσπάθησε να ανεβάσει στροφές και είχε κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τον Σαμουάζ.

Στη συνέχεια το ματς κινούνταν στην κόψη του ξυραφιού, ώσπου στο 92′ ο Αροκοντάρε τραυματίστηκε στο κεφάλι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει αφήνοντας την Γκενκ με δέκα παίκτες.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η Γάνδη η οποία κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 100′ και πάλι με τον Τισουνταλί από σουτ του Γκάντελμαν και κόντρα στο σώμα του. Το τελικό 2-2 άφησε με γλυκόπικρη γεύση τις δύο ομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.