Γκέλα για Σταντάρ

Μόλις τέσσερις αγωνιστικές κράτησε η ανοδική πορεία της Σταντάρ Λιέγης, καθώς ηττήθηκε 3-2 από την Οστάνδη εκτός έδρας για τη 16η αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος. Νίκη για Γκενκ.

Μόλις τέσσερις αγωνιστικές κράτησε η ανοδική πορεία της Σταντάρ Λιέγης, καθώς ηττήθηκε 3-2 από την Οστάνδη εκτός έδρας για τη 16η αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος. Νίκη για Γκενκ.

Η ομάδα της Λιέγης δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 36′ λόγω αποβολής του Γιάλι και γνώρισε την πέμπτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν άνοιξαν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με τον Σιανί (8′), όμως η Σταντάρ κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ντε Καμάργκο (35′).

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 55′ η Οστάνδη πήρε και πάλι το προβάδισμα με το τέρμα του Κουλιμπαλί, όμως η χαρά της δεν κράτησε για πολύ αφού έξι λεπτά αργότερα Μουζαντζι έκανε το 2-2. Η Σταντάρ στο τελευταίο ημίωρο πίεσε για να φτάσει στην ανατροπή, όμως ο Σιανί επτά λεπτά πριν το φινάλε έδωσε και πάλι τη λύση στην Οστάνδη, μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ρουίζ.

Με αυτό το «τρίποντο» η Οστάνδη πήρε βαθμολογική ανάσα, σε αντίθεση με την Σταντάρ, η οποία έπεσε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.

Σε αντίθεση με τη Σταντάρ, η Γκενκ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 3-0 της Μαλίν με δύο γκολ του Σισέ και «σκαρφάλωσε» στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Τέλος, η Κορτράικ αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ από τη Βάρεγκεμ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με τρία γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών να φτάσει στη νίκη (3-1) και να πιάσει τη Γκενκ στην πέμπτη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.