Oυνιόν Σεν Γκιλουάζ – Γκενκ 3-0: “Σφραγίζει” την δεύτερη θέση (hls)


Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την Ουνιόν στο ντέρμπι κόντρα στην Γκενγκ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπούρχες που σκόραρε δύο γκολ, αλλά ήταν και ο κορυφαίος στην άμυνα της ομάδας του.

Από τα πρώτα λεπτά ήταν ξεκάθαρο ποια ομάδα ήταν καλύτερη και με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι της για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το πρώτο γκολ για τους γπηεδούχους ήρθε στο 13ο λεπτό με πολύ ωραία και δύσκολη γυριστή κεφαλιά του Μπούρχες, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Το ημίχρονο έφυγε στο 1-0 χωρίς μία από τις δύο ομάδες να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος ήρθε σχετικά νωρίς και το δεύτερο γκολ από την άσπρη βούλα του πέναλτι, ύστερα από τσεκ στο var. Ο διαιτητής στην αρχή έδωσε συνέχεια στο ματς και μάλιστα έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπόνιφεϊς για θέατρο. Όμως το var δικαίωσε τον παίκτη, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και πήρε πίσω την κάρτα. Το εκτέλεσε ο Τεουμά και στο 68′ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 ήρθε και πάλι με πολύ δύσκολη κεφαλιά του Μπουρχες στο 81ο λεπτό για να σφραγίσει τη νίκη και ουσιαστικά τη δεύτερη θέση για την Ουνιόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.