Γκενκ-Λέουβεν 2-1: Αντί για 6-5! (hls)

Η Γκενκ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Λέουβεν μετά από ματσάρα και κράτησε δική της την κορυφή στην βαθμολογία. Δεν έχει ελπίδες για playoff η Λέουβεν.

Η Γκενκ προερχόταν από κακά αποτελέσματα και ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στη Λέουβεν, μιας και η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ την έχει πλησιάσει σε απόσταση νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο η Λέουβεν αντιστάθηκε και με σωστό πλάνο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Δεν απέφυγε όμως και το γκολ που ήρθε στι 24ο λεπτό για τους γηπεδούχους.

Ήταν μια προσπάθεια του Πέιντσιλ από αριστερά, ο οποίος σούταρε στο δοκάρι, στην επαναφορά από το πόδι του Ρίκα η μπάλα έφτασε στον Χέινεν που την έστειλε στα δίχτυα. Έτσι ο αρχηγός γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την 250ή συμμετοχή του με τη φανέλα της Γκενκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός άνοιξε πολύ και χάθηκαν τεράστιες ευκαιρίες εκταέρωθεν οι οποίες αποτυπώνονται καλύτερα στο βίντεο με τα highlights της αναμέτρησης. Στο 56′ η Λέουβεν κέρδισε πέναλτι όταν ο Μακένζι απρόσεχτα κλώτσησε τον Γκονζάλες που ετοιμαζόταν να εκτελέσει. Ο Θορστέινσον ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε.

Στη συνέχεια το ματς έγινε ροντέο, το κέντρο του γηπέδου δεν είχε κόσμο και οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Το ματς έμελλε να κρίνει ένα “τέλειο” φάουλ του Τρέζορ στο 87′. Νίκη για την Γκενκ που παρέμεινε στην κορυφή, ήττα για τη Λέουβεν που πλέον μόνο με “θαύμα” θα μπει στην οχτάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.