Σερκλ Μπριζ – Κλαμπ Μπριζ 2-2: Χορταστικό ντέρμπι χωρίς νικητή (hls)

Μετά από μεγάλη μάχη, Σερκλ Μπριζ και Κλαμπ Μπριζ έμειναν ισόπαλες 2-2 στο τοπικό ντέρμπι για την 26η Αγωνιστική της Pro League.

Οι γηπεδούχοι επέκτειναν το αήττητό τους στις έξι σερί αγωνιστικές και οι πρωταθλητές στις επτά, όμως η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ έχει έξι ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, οπότε δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο Γκενκ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Η Σερκλ Μπριζ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, αλλά η Κλαμπ Μπριζ ήταν πιο κυνική και αποτελεσματική.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, όμως η ομάδα του Πάρκερ σε μία αντεπίθεση έγραψαν το 0-1 με τον Γιουτγκλά να δίνει έτοιμο το γκολ στον Λανγκ.

Η ομάδα του Μίρον Μούσλιτς συνέχισε να πιέζει και δικαιώθηκε στο 51ο λεπτό, με τον Ντενκί να εκτελεί μετά από πάσα του Σόμερς.

Η Κλαμπ Μπριζ ωστόσο προηγήθηκε δεύτερη φορά μετά από ένα καταπληκτικό σουτ του Νίλσεν στο 71ο λεπτό.

Η Σερκλ Μπριζ όμως κατάφερε να απαντήσει στο 78′ με κεφαλιά του Σόμερς, ο οποίος σκόραρε απέναντι στην ομάδα με την οποία είχε αγωνιστεί ο πατέρας του και ο παππούς του!

Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 84′ είχε μεγάλη ευκαιρία για να γράψει το 3-2, όμως ο Μινιολέ κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας για την Κλαμπ Μπριζ, που έδειξε για άλλη μία φορά ότι δύσκολα θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε τα τρία προηγούμενα χρόνια…

Σερκλ Μπριζ (Μούσλιτς): Μαγέτσκι – Πόποβιτς, Ντάλαντ, Ράβιτς – Σικέ (80′ Κέχρερ), Φανχάουτε (80′ Χότιτς), Φράνσις, Ντεμάν – Ουέντα, Ντενκί (83′ Φαν Ντερ Μπρούχεν), Σόμερς (87′ Ντεκόστερε).
Κλαμπ Μπριζ (Πάρκερ): Μινιολέ – Οντόι, Χέντρι, Σιλά (67′ Μέχελε), Μέιερ (38′ Μάτα) – Ονιεντίκα (66′ Σόουα), Νίλσεν, Φανάκεν – Λανγκ, Γιουτγκλά (81′ Γιάρεμτσουκ), Μπιουκάναν (81′ Νούσα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.