Μπριζ – Σαρλερουά 2-2: Παραμένει χωρίς νίκη με Πάρκερ (hls)

Η Μπριζ πέταξε το πρώτο ημίχρονο και έχασε ξανά βαθμούς στην έδρα της κόντρα στην Σαρλερουά που αρνείται να χάσει μέσα στο νέο έτος.

Η Σαρλερουά έκανε ότι ήθελε την Μπριζ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και βρήκε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά. Ένας ποδοσφαιριστής που της ανήκει άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό. Ο Μπατζί έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους και λίγο αργότερα ο Καγέμπε αφού ταλαιπώρησε την άμυνα των γηπεδούχων, είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μινιολέτ μετά το αυτογκόλ του Μέχελε (0-2, 16ο λεπτό). Η Μπριζ από το πουθενά κατόρθωσε να ξαναμπεί στο ματς πριν φύγει το ημίχρονο με το πέναλτι που κέρδισε ο Λανγκ και εκτέλεσε ο ίδιος ο Ολλανδός για να διαμορφώσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (1-2, 45+2).

Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπριζ άλλαξε συμπεριφορά και βρήκε την ισοφάριση με τον Δανό Σκοβ – Όλσεν που ήρθε από τον πάγκο και έκανε την διαφορά (2-2, 50ο λεπτό). Αφού κατάφερε να ισοφαρίσει, πήρε και την κόκκινη κάρτα του Μπουκαμίρ στο 74ο λεπτό, όμως η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ δεν κατόρθωσε να νικήσει για τέταρτο παιχνίδι μέσα στο νέο έτος που μετράει μία ήττα και τρεις σερί ισοπαλίες. Η Μπριζ βρίσκεται στην 4η θέση με 37 βαθμούς με την Γκενκ να είναι στο ρετιρέ με 55.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.