Σαρλερουά – Αντβέρπ 1-0 : H πονηριά της “ζέβρας” και η τιμωρία της αφέλειας… (hls)

Με γκολ του Αλγερινού Μπενμπουαλί στο 35', σωστή αμυντική όπως την σχεδίασε το υπηρεσιακός προπονητής της και εξαιρετικό τον γκολκίπερ Κοφί, η Σαρλερουά νίκησε με 1-0 την Αντβέρμπ στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική στο Βελγικό πρωτάθλημα

Το ματς στο Σαρλερουά αποτέλεσε την επιτομή της ποδοσφαιρικής ταπεινότητας σε συνδυασμό με την εξυπνάδα, απέναντι στην αφέλεια και την έλλειψή εναλλακτικού πλάνου – όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα – προκειμένου η ποιοτικά ανώτερη ομάδα να φύγει με άδεια χέρια !

Κάπως έτσι κατάφεραν οι “ζέβρες” του Σαρλερουά να ξεφύγουν από το αδιάκοπο… κυνήγι των φιλοξενούμενων οι οποίοι είχαν από το ξεκίνημα του αγώνα την εδαφική υπεροχή, που όμως σε μεγάλα χρονικά διαστήματα κυμάνθηκε στα επίπεδα της ποδοσφαιρικής φλύαρίας!

Στην πρώτη, ουσιοαστικά, καλή αντεπίθεση οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τομν Αλγερινό Μπενμπουαλί έπειτα από ωραία μεταβίβαση του συμπατριώτη του Ζοργκάν. Η Αντβέρπο πιέσε έντονα αλλά στις ευκαιρίες της, ως το φινάλε του πρώτου μέρους “έπεσε” πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ τον Κοφί που απέκρουσε σε 3-4 περιπτώσεις σωτήρια!

Στην επανάληψη η μονότονη και δίχως ποικιλία προσπάθεια από τους φιλοξενούμενους έμεινε χωρίς αντίκρυσμα αν και στην τελευταία φάση του αγώνα ο πεισματάρης Ολλανδός Γιένσεν πήγε μόνος του (!!) να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά αρχικά η κεφαλιά βρήκε στο δοκάρι και στην συνέχεια το ανάποδο ψαλίδι έφυγε άουτ! Ο πιο χαρακτηριστικός επίλογος για το… θρίλερ στο οποίο οι οι νικητές έμειναν για να πανηγυρίσουν σαν μικρά παιδιά τη νίκη έπειτα από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων !


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.