Κλαμπ Μπρίζ – Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-1 : Εάν έχεις… θράσος διάβαινε!! (hls)

Ισόπαλο έληξε το ματς της Κλαμπ Μπριζ με την Βάρεγκεμ. Το σκορ άνοιξε ο Σκαβ Όλσεν των γηπεδούχων στο 47' και στο 70' ο Ουκρανός Ντραμπάεφ διαμόρφωσε το τελικό 1-1

Κι όμως, πέρα για πέρα δίκαιο – με την στυγνή ποδοσφαιρική λογική – κρίνεται το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Βελγίου απέναντι στην αξιόμαχη και προπάντων… θρασύτατη Ζούλτε Βάρεγκεμ!
Κι αν θέλετε να βάλουμε στην… ζυγαριά των εντυπώσεων και το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα», τότε αναντίρρητα μπορούμε να θεωρήσουμε τους φιλοξενούμενους στο «Γιαν Μπρέϊντελ στάντιον» της Φλαμανδίας ως την ομάδα που άξιζε ίσως και το κάτι παραπάνω από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό στα πρώτα 25-30 λεπτά κι αυτό λόγω της «άγνοιας κινδύνου» που έδειξαν οι φιλοξενούμενοι, επιλέγοντας να παίξουν με μεγάλη πίεση στα 2/3 του γηπέδου (!!)
Μια πίεση η οποία ανάγκασε την νευρική, ούτως ή άλλως, ομάδα του Μπριζ να υποπέσει σε 2-3 λάθη στα πέριξ της μεγάλης περιοχής της, τα οποία δεν «πλήρωσε» επειδή ο έμπειρος γκολκίπερ Μινιολέ απέκρουσε σωτήρια στα σουτ του Ντομπέ!

Η Μπριζ είχε τις δικές της καλές στιγμές παίζοντας με κάθετες μεταβιβάσεις, όμως η καλή μέρα και του έτερου γκολκίπερ στο ματς, του Σάμι Μποσού ήταν ο λόγος που αν και δημιουργήθηκαν 3-4 καλές φάσεις προς την εστία του, γκολ δεν μπήκε ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου!
Στην επανάληψη η Μπριζ μπήκε δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 47’ με κοντινό σουτ του Δανού Σκάβι Όλσεν..

Αυτό το γκολ έδωσε ένα τόνο αυτοπεποίθησης στους γηπεδούχους, που όμως δεν μπόρεσαν να τον εκμεταλλευτούν!
Σταδιακά η Βάρκεγκεμ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα προκειμένου να ψάξει την υπέρβαση και κατάφερε στην πρώτη καλή της στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσει με προβολή του Ουκρανού Ντραμπάεφ στο 70ο λεπτό..
Μάλιστα, αυτό το γκολ έφερε και ένα απίθανα, για τα δεδομένα των δύο ομάδων, σενάριο ως το φινάλε του παιχνιδιού όπου ναι μεν η Μπριζ έβαλε περισσότερη ενέργεια και πίεση στην αγωνιστικό χώρο αλλά η Βάρεγκεμ παραμένοντας ψηλά (!!) στις γραμμές, έψαχνε το κάτι παραπάνω και παραλίγο να το φτάσει στην τελευταία ανάσα του ματς όταν ο 19χρονος Χαλάερτ μόνος απέναντι στον Μινιολέ αλλά πλάσαρε με φάλτσο λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία των γηπεδούχων!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.