Αντβέρπ – Μπριζ 1-3: Πρωταθλήτρια ξανά! (hls)

Η Μπριζ πανηγύρισε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και πέμπτο τα τελευταία εφτά χρόνια μετά το διπλό στην Αμβέρσα μία αγωνιστική πριν από το τέλος των πλέι οφ.

Καταπληκτική η Αντβέρπ στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες όμως η Μπριζ με πρωταγωνιστή τον Σιμόν Μινιολέ κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Οι γηπεδούχοι μετά το δοκάρι του Σαμάτα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με το 23ο γκολ του Ελβετού επιθετικού Φρέι (1-0, 19o λεπτό) και έφτασαν κοντά στο γκολ με αρκετές ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν.

Η ανύπαρκτη Μπριζ που δεν είχε φάση στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να κερδίσει πέναλτι με τον Λανγκ στο μαρκάρισμα του Σεκ και ο Βανάκεν ισοφάρισε από την άσπρη βούλα (1-1, 49ο λεπτό). Η Μπριζ γύρισε εντελώς το ματς με δύο γκολ από κόρνερ του Σόμπολ μέσα σε δύο λεπτά. Πρώτο κόρνερ και η κεφαλιά του Χέντρι για την ισοφάριση (1-2, 64ο λεπτό) και νέο κόρνερ του Ουκρανού μπακ κεφαλιά του Φρέι κατά λάθος στο δεύτερο δοκάρι και γκολ του Ανταμιάν για το τελικό 1-3 στο 66ο λεπτό.

Η αήττητη Μπριζ υποδέχεται την Άντερεχτ τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ για να πανηγυρίσει τον τίτλο στη φιέστα του Γιαν Μπρέιντελ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.