Κόρτραϊκ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 2-3: Και το παραμύθι συνεχίζεται! (hls)

Η φοβερή και τρομερή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ πέρασε διά πυρός και σιδήρου και από την έδρα της Κόρτραϊκ με ανατροπή και με γκολάρα του Ουντάβ στο 88ο λεπτό!

Τη φετινή σεζόν γινόμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης έκπληξης στην ιστορία του βελγικού ποδοσφαίρου. Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ που ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία μετά από 48 χρόνια, διεκδικεί το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 85 χρόνια. Τελευταίο από τα 11 που έχει κατακτήσει είναι από το προπολεμικό 1935!

Το ματς μάλιστα δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Μαζού, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο 8ο λεπτό από γκολ του Σελεμάνι που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Καντούς. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Νίλσεν ισοφάρισε με υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή προϊόν υπέροχης κομπίνας από κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ουνιόν πίεσε και πήρε προβάδισμα με τον Καντούς, που από μοιραίος στο 8ο λεπτό έγινε ωραίος στο 67′ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο Βέλγιο. Στο 76΄όμως μια υπέροχη συνεργασία του Σελεμάνι με τον Ενάν έφερε την ισοφάριση με τον πρώτο να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ στο ματς.

Ωστόσο την τελευταία λέξη είχε ο Ουντά. Ο Γερμανός επιθετικός πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ με σουτάρα έξω από την περιοχή στο 88ο λεπτό χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του και όντας πρώτος σκόρερ πλέον στο Βέλγιο με 21 γκολ. Η Ουνίον δείχνει ασταμάτητη, έχει “μέταλλο” και φαντάζει ικανή να πετύχει ένα υπέροχο ποδοσφαρικό “θαύμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.