Κλαμπ Μπριζ – Σαρλερουά 2-0 : Νίκη με “αφανείς” ήρωες! (hls)

Με ΄δύο γκολ του Ματς Ριτς (36', 58') η Κλαμπ Μπριζ νίκησε 2-0 τη Σαρλερουά διατηρώντας ελπίδες διεκδίκισης του τίτλου στο Βελγικό πρωτάθλημα

Νίκη ουσίας και προοπτικής, εάν λάβουμε υπόψη πως η υπόθεση – τίτλος στο Βέλγίο μένει «ανοιχτή» τις περισσότερες φορές ως το φινάλε των αγώνων κατάταξης, πέτυχε η Κλαμπ Μπριζ επί της Σαρλερουά σε ένα ματς που είχε αρκετές διακυμάνσεις στην ψυχολογία αλλά και τον ρυθμό του!
Με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν πορεία κορυφής, έχοντας μηδέν παθητικό στα έξι από τα τελευταία τους παιχνίδια και δύο νίκες στις τρεις πρόσφατες επισκέψεις ήταν περίπου αναμενόμενο να ξεκινήσει η παρτίδα στη διαδικασία της… γάτας και του ποντικού!
Ο μέσος όρος κατοχής της μπάλας των γηπεδούχων στο πρώτο ημίωρο άγγιζε το 70% αλλά και τα όρια της φλυαρίας συνάμα!
Ώσπου να γίνει το πρώτο λάθος στην ομαδική κίνηση των φιλοξενούμενων που σαν να ξεχάστηκαν «ψηλά» σε ένα δίλεπτο πίεσης! Μια σπάνια ευκαιρία στον ανοιχτό χώρο που η Μπριζ δεν την άφησε να πάει χαμένη στο 36ο λεπτό!
Ο άψογος αμυντικός Ενσοκί έκοψε, ο Οντόϊ «κουβάλησε» τη μπάλα με ένα σπριντ 30-40 μέτρων και την έδωσε στον Ριτς κι αυτός κινούμενος ως «κρυφός» φορ, άνοιξε το σκορ!
Η συνέχεια στα όρια της λογικής και του… πάθους, καθώς η Σαρλερουά άλλαξε άρδην την φιλοσοφία της πιέζοντας στα 2/3 του γηπέδου σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δει ο κόσμος, στο σχεδόν γεμάτο αλλά πάντα με την λογική των προφυλάξεων ελέω covid-19, στο «Γιαν Μπρέϊντελ Στάντιον» ένα… άλλο ματς!
Φουλ επιθετικό πνεύμα και έντονη… «επισκεψιτότητα» στις δύο περιοχές με τις καλές φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη!
Εξαιρετικοί οι δύο γκολκίπερ – Μινιολέ και Καμαρά – με τους προωθημένους των φιλοξενούμενων να δείχνουν πολύ πιο απρόσεκτοι στον τέλειωμα των προσπαθειών τους κι ο Ματς Ριτς να κάνει πάλι τη διαφορά σκοράροντας σε άλλη μια επίθεση στον ανοιχτό χώρο, στο 58ο λεπτό!
Η Κλαμπ Μπριζ έφτασε τους 51 πόντους, μειώνοντας στους εννέα τη διαφορά από την εντυπωσιακή Ουνιόν Σεν Ζιλιουάζ η οποία έχασε από την Σεντ Τρούιντεν, ενώ η Σαρλερουά έδειξε σε πολλά σημεία πως όντως μπορεί να ονειρεύεται κάτι καλό φέτος αρκεί όμως από εδώ και πέρα να μειώσει δραστικά τις απροσεξίες της!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.