Αντβέρπ-Σεντ Ζιλουάζ 0-2: Το παραμύθι συνεχίζεται!

Η φοβερή και τρομερή νεοφώτιστη Σεντ Ζιλουάζ πέρασε και από την Αμβέρσα επικρατώντας της Αντβέρπ με 2-0 και αυξάνοντας τη διαφορά στους δέκα βαθμούς οδεύοντας προς τον τίτλο μετά από 87 χρόνια! Τα δύο γκολ ο Ουντάβ που έφτασε τα 20.

Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ του Φελίς Μαζού συνεχίζει τη πορεία προς το απόλυτο ποδοσφαιρικό θαύμα της σεζόν. Με δύο γκολ του Ουντάβ στο δεύτερο ημίχρονο, πέρασε και από την Αμβέρσα επικρατώντας της δεύτερης Αντβέρπ με 2-0 και αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους δέκα βαθμούς.

Οι φιλοξνεούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και στο πρώτο μέρος, αλλά το δοκάρι και η αστοχία κράτησαν το ματς χωρίς σκορ. Στο δεύτερο μέρος όμως από σέντρα του Φρανσουά ο Ουντάβ έκανε το 1-0 στο 51′ και στο 77′ ο ίδιος έκανε και το 2-0 για να “τελειώσει” ουσιαστικά το ματς. Στο 82′ η Αντβέρπ έχασε τη μεγάλη της ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς αλλά το πλασέ του Μπαλικουίσα έβγαλε με υπερένταση ο Μόρις.

Πλέον η Ουνιόν είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος μετά από 87 χρόνια στην πρώτη της χρονιά στη μεγάλη κατηγορία μετά από 49 χρόνια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.