Σταντάρ Λ. – Σαρλερουά 0-3 : Διακοπή στο 88′ (hls)

Το ματς στο Σλέσεν διεκόπη στο 88ο λεπτό καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν για πολλοστή φορά καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι εκείνο το σημείο η Σαρλερουά ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 έτοιμη για το πρώτο τρίποντο στην Λιέγη μετά από δεκατρία χρόνια.

Η Σταντάρ μπήκε δυνατά στο παιχνιδι και είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Ντόνουμ αλλά ο Κόφι έστειλε την μπάλα κόρνερ (17′).

Δείτε τα highlights του αγώνα

Αντίθετα με την ροή του αγώνα, στην πρώτη καλή στιγμή η Σαρλερουά προηγήθηκε με τον Νίκολσον (22′) και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έχασαν την ηρεμία τους.

Ακολούθησε το 0-2 στο 43ο λεπτό από τον Κνέζεβιτς ενώ στο 57ο λεπτό, ο Νίκολσον σκόραρε ξανά, έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα και σημείωσε το 0-3.

Το ματς διεκόπη στο 65ο λεπτό μετά από καπνογόνα που έριξαν οι φίλοι των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο. Με την επιστροφή οι δύο ομάδες είχαν χάσει τον ρυθμό τους.

Έγιναν μια δύο μικροευκαιρίες χωρίς να απειληθούν σοβαρά οι δύο εστίες. Στο 88ο λεπτό έπεσαν ξανά δύο καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς της Σταντάρ και ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει το ματς και να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρία.

Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν 200 οπαδοί της Σταντάρ που αρχικά μίλησαν σε έντονο ύφος με τους παίκτες και αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στην κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο καθώς ήταν στο δεύτερο διάζωμα.

Η Σαρλερουά ήταν εντυπωσιακά αποτελεσματική και κατάφερε να σπάσει μια τρομερή αρνητική παράδοση καθώς δεν είχε νίκη στην έδρα της Σταντάρ από τον Οκτώβριο του 2008.

Σταντάρ Λ. (4/3/3) : Μποντάρ – Σικέ, Ντουσέν, Λαΐφης, Φάι (72′ Νκουνκού) – Μπαστιέν (62′ Τσίμιροτ), Ρασκέν, Μποκαντί – Ντόνουμ (62′ Καρσελά), Λεστιέν (83′ Πάβλοβιτς), Μούλεκά (62′ Κλάους)

Σαρλερουά (3/5/2) : Κόφι – Κνέζεβιτς, Ανδρέου, Μπεσιλέ – Τσάτσουα, Μοριόκα, Ιλαϊμαχαρίτρα (87′ Ζιλέ), Ζοργκάν, Καγέμπε – Γκολιζάντε (65′ Ζαρουρί), Νίκολσον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.