Γκενκ – Γάνδη 0-3 : Θρίαμβος του μυαλού έναντι της διάθεσης! (hls)

Αποτελεσματική, ανθεκτική εκεί όπου πιέστηκε και μεθοδική όπως ΄έπρεπε η Γάνδη νίκησε 3-0 στο Γκενκ με γκολ των Σαμουά (43'), Μπεζούς (59' πεν) και Τισουνταλί (79')

Η Γάνδη πήγε στο Γκενκ όντας σε καλό… «φεγγάρι» κι αφού κατάφερε να μείνει όρθια στην πίεση των γηπεδούχων, σε κάποια καλά κομμάτια του πρώτου ημιχρόνου, μπόρεσε να σκοράρει με τον Σαμουά σε ένα κομβικό σήμείο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και κατόπιν να διαχειριστεί με λογική το ροή του ματς κάτι που φάνηκε σε επίπεδο… αποθέωσης στο δεύτερο ημίχρονο!
Εκεί, η Γκενκ… εξαφανίστηκε μπροστά στην τακτική ανωτερότητα των φιλοξενούμενων σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου!
Στο 59’ ο πανταχού παρών Ουκρανός Ρομάν Μπεζούς με ατομική ενέργεια κέρδισε πέναλτι καθώς ανατράπηκε από τους Χροζόφσκι – Λουκουμί. Το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για να κάνει ακόμα πιο.. ανηφορική τη συνέχεια του ματς για τους αγχωμένους αντιπάλους του οι οποίοι περνώντας η ώρα έχαναν ολοένα και περισσότερο την αυτοπεποίθησή τους.
Χαρακτηριστική η φάση του 63ου λεπτού όταν ο Νιγηριανός Ονουάτσου μπροστά σε άδειο τέρμα «κατάφερε» να πετάξει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!
Στο 79’ γράφτηκε ο επίλογος με μια ακόμα καλή αντεπίθεση της Γάνδης. Ο Ντεπουάτρ πέρασε στον Τισουνταλί κι ο Μαροκινός «χορεύοντας» τον αμυντικό που βρήκε μπροστά του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!
Η Γάνδη πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκης της φέτος στο πρωτάθλημα. Η Γκενκ υπέστη την 5η συνεχόμενη ήττα σε επίσημα ματς – 3η στο πρωτάθλημα – στο εν γένει «ταμείου» του ματς όπου θριάμβευσε η λογική, ο ρεαλισμός και η ποδοσφαιρική ηρεμία…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.