Aντβέρπ – Γάνδη 1-0: Μέσα πάει καλά! (hls)

Η Αντβέρπ νίκησε 1-0 με γκολ του Φρέι στο 78' εντός την Γάνδη και ανέβηκε κορυφή με πέντε σερί τρίποντα και αήττητο οκτώ αγώνων στο Βέλγιο!

Η ομάδα του Μπρίαν Πρίσκε μπορεί να έχει δύο ήττες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στο πρωτάθλημα όμως είναι πρώτη – μπορεί να την φτάσει το βράδυ της Κυριακής η Γκενκ – μετά τη δύσκολη επικράτηση κόντρα στην ομάδα του Χέιν Φαν Χάζεμπραουκ.

Οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονταν από δύο σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα, ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντεπουάτρ. Στο 33′ όμως ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός Τσακβετάτζε έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον Χέρκενς και άφησε την ομάδα του με δέκα αλλάζοντας τις ισορροπίες.

Η Γάνδη άντεξε μέχρι το 60‘, χάνοντας ευκαιρίες στο ξεκίνημα του β’ μέρους με τον Τισουντάλι.

Η Αντβέρπ όμως πήρε τα ηνία και αφού οι Φίσερ και Σαμάτα δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπολάτ, το έκανε στο 78′ ο Φρέι.

Όλα ξεκίνησαν με εκτέλεση φάουλ του Χέρκενς που ο Μπολάτ έσπρωξε εκπληκτικά προς το δοκάρι, στην επαναφορά όμως ο αρχισκόρερ των γηπεδούχων πετάχτηκε και έγραψε το 1-0 με κεφαλιά για το 12ο του γκολ σε 10 αγωνιστικές!

Η Γάνδη που ίσως άξιζε τον πόντο, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 89′ με τον Λέμαγιτς να αστοχεί από κοντά, έχοντας μπει στο ματς λίγο πιο πριν ως αλλαγή.

Αντβέρπ (Πρίσκε): Μπιτέζ – Μπατάιγ (46′ Μπούτα), Αλμέιντα, Ντεσολέιγ, Ντε Λατ – Μιγιόσι (55′ Μπένσον), Ναϊνγκολάν (75′ Χαρούν), Φερστράτε, Φίσερ (83′ Σεκ) – Χέρκενς (46′ Σαμάτα), Φρέι.
Γάνδη (Φανχάζεμπραουκ): Μπολάτ – Χανκ – Όλσεν, Ενγκαντό, Οκούμου – Σαμουάζ (81′ Μαλέντε), Ντε Σαρτ, Κουμς, Φορτούνα (81′ Λέμαγιτς)- Οφόε (46′ Τισουντάλι) – Ντεπουάτρ (82′ Οπερί), Τσακβετάτζε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.