Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Μπράγκα

Η ήττα της ομάδας του Ζοσέ Πεσέιρο στο «AXA» από τη Νασιονάλ (1-3) και η εκτός έδρας ισοπαλία της Πάσος Φερέιρα με την Ακαδέμικα (1-1) άφησαν εκτός τρίτης θέσης και Τσάμπιονς Λιγκ την Μπράγκα.

Η ήττα της ομάδας του Ζοσέ Πεσέιρο στο «AXA» από τη Νασιονάλ (1-3) και η εκτός έδρας ισοπαλία της Πάσος Φερέιρα με την Ακαδέμικα (1-1) άφησαν εκτός τρίτης θέσης και Τσάμπιονς Λιγκ την Μπράγκα.

Η Μπράγκα άνοιξε το σκορ με τον Ούγκο Βιάνα στο 35΄, όμως ένα απίστευτο κλακάζ τριών λεπτών οδήγησε τη Νασιονάλ Μαδέιρα σε μεγάλη νίκη στο «ΑΧΑ» επί της μεγάλης αντιπάλου της με σκορ 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι που, πέραν μίας καλής κατάταξης, δεν διεκδικούν κάτι βαθμολογικά ισοφάρισαν σε 1-1 στο 77΄ με τον Κεϊτά, προηγήθηκαν με 1-2 με τον Αουρέλιο στο 78΄, ενώ σφράγισαν τη νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 στο 79΄ με τον Ματέους! Τρία γκολ, δηλαδή, σε ισάριθμα λεπτά.

Για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της πορτογαλικής Λίγκας η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας του Ζεσουάλδο Φερέιρα επικράτησε, με 1-0, της Ολανένσε στο «Αλβαλάδε» με σκόρερ τον Καπέλ στο 73΄. Οι φιλοξενούμενοι, έτσι, έμειναν στους 24 βαθμούς, όσους έχει και η Μορεϊρένσε, και θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία την 30ή και τελευταία αγωνιστική.

Ουραγός έμεινε η Μπέιρα Μαρ, με 23 βαθμούς, μετά την ήττα της στο «Κοΐμπρα ντα Μότα» από την Εστορίλ, η οποία ανέτρεψε το σκορ, φθάνοντας σε νίκη με 2-1. Στο ματς αυτό οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 66΄.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής της πορτογαλικής Πριμέιρα Λίγκα:

Μορεϊρένσε-Σετουμπάλ 2-1, Μπράγκα-Νασιονάλ Μαδέιρα 1-3, Ακαδέμικα-Πάσος Φερέιρα 1-1, Εστορίλ-Μπέιρα Μαρ 2-1, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Ολανένσε 1-0, Μαριτίμο-Γκιμαράες 1-0, Ρίο Άβε-Ζιλ Βισέντε 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.