Άγγιξε τον τίτλο στις καθυστερήσεις

Με γκολ του Κέλβιν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Πόρτο νίκησε την Μπενφίκα 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Με γκολ του Κέλβιν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Πόρτο νίκησε την Μπενφίκα 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι “δράκοι” προσπέρασαν τη μεγάλη τους αντίπαλο κατά ένα βαθμό και με νίκη στην αυλαία επί της Πάκος Φερέιρα εκτός θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Ενός τίτλου που όλη τη χρονιά φαινόταν να κρατά στα χέρια της η Μπενφίκα. Οι “αετοί” που γενικότερα… αυτοκτόνησαν, προηγήθηκαν στο 19′ με τον Λίμα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα με αυτογκόλ του Περέιρα στο 25′. Η ισοπαλία βόλευε την Μπενφίκα, αλλά ο Κέλβιν είχε άλλη γνώμη και την εξέφρασε στις καθυστερήσεις.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Φερνάντο (73′ Ντεφούρ), Οταμέντι, Μανγκαλά, Άλεξ Σάντρο, Μουτίνιο, Λούτσο Γκονζάλες (79′ Κέλβιν), Τζέιμς Ροντρίγκες, Βαρέλα, Τζάκσον Μαρτίνες, Ντανίλο (84′ Λιέντσον)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Αντρέ Αλμέιδα, Ρόντρικ, Μάτιτς, Σάλβιο, Όλα Τζον (84’Αϊμάρ), Εντσον Πέρεζ, Λίμα (73′ Καρντόζο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.