Χορταστικό ματς στο Ντα Μότα

Για το πορτογαλικό πρωτάθλημα η Εστορίλ υποδέχτηκε την Ολανένσε για τη 16η αγωνιστική στο Αντόνιο Κοίμπρα Ντα Μότα, στο Εστορίλ με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 3-3 σε ένα χορταστικό ματς.

Για το πορτογαλικό πρωτάθλημα η Εστορίλ υποδέχτηκε την Ολανένσε για τη 16η αγωνιστική στο Αντόνιο Κοίμπρα Ντα Μότα, στο Εστορίλ.

Πριν τον αγώνα η Εστορίλ βρισκόταν στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ η Ολανένσε ήταν στη 13η θέση.  Οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και να μην κλειστούν στις άμυνές τους και αυτό φάνηκε από το σκορ του πρώτου ημιχρόνου αφού μπήκαν συνολικά τρία γκολ. Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε στο 9ο μόλις λεπτό από τον Στίβεν Βιτόρια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλλά 11 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 20′ ο Ταργκίνο ισοφάρισε για την Ολανένσε. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ μιας και εννέα λεπτά αργότερα, πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στίβεν Βιτόρια, η Εστορίλ πήρε το προβάδισμα και έκανε το 2-1. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, πριν καλά καλά ζεσταθούν οι ομάδες, ο Εβάντρο έκανε το 3-1 για την Εστορίλ.  Η Ολανένσε δεν τα παράτησε όμως, πίεσε και εφτά λεπτά αργότερα μείωσε με τον Μαουρίτσιο σε 3-2 και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε το παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρουί Ντουάρτε. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με τις Εστορίλ και Ολανένσε να μοιράζονται τους βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.