Πόρτο: Ξεσάλωσε ο Σαούλ μετά την πρόκριση

Ο Φερνάντο Σαούλ δε δίστασε να καταφερθεί κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο και της οικογένειάς του, μετά την πρόκριση της Πόρτο επί της Γιουβέντους.

Ο Φερνάντο Σαούλ δε δίστασε να καταφερθεί κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο και της οικογένειάς του, μετά την πρόκριση της Πόρτο επί της Γιουβέντους. Ο εκφωνητής της Πόρτο εξαπέλυσε επίθεση με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στον Πορτογάλο παίκτη της Γιουβέντους, στη μητέρα του, αλλά και προς τους Ιταλούς.

Αρχικά, ο Σαούλ έγραψε στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Πήραμε εκδίκηση από τους κλέφτες Ιταλούς. Πήραμε εκδίκηση από το γουρούνι τον Ρονάλντο γι’ αυτά που έκανε στο Ντραγκάο. Πόσο υπερήφανος είναι ο λαός του Πόρτο. Τώρα περιμένω το βίντεο της Ντολόρες και των άλλων ξεδοντιάρικων μελών της οικογένειας”.

Στη συνέχεια και μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα ποσταρίσματά του έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφεύγει ο Σαούλ, καθώς το 2017 είχε φωνάξει από τα μεγάφωνα του “Ντραγκάο” στο ντέρμπι με την Μπενφίκα: “Κουραστήκαμε να μας κλέβουν”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.