Κάλεσμα Νούνο Γκόμες στον Νταβίντ Λουίζ

Ο αμυντικός της Άρσεναλ Νταβίντ Λουίζ κλήθηκε να επιστρέψει στην Μπενφίκα για να τελειώσει την καριέρα του, από τον «θρύλο» του συλλόγου, Νούνο Γκόμες.

Ο 33χρονος έφτιαξε το όνομα του στη Μπενφίκα, όπου έπαιξε για τέσσερις σεζόν, από το 2007 πριν ενταχθεί στην Τσέλσι το 2011 έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο και στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2019.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έπαιξε στην ισοπαλία της Άρσεναλ στο Europa League με την παλιά του ομάδα την Πέμπτη το βράδυ. Ο Λουίζ έχει μιλήσει προηγουμένως για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπενφίκα πριν κλείσει την καριέρα του. Ο Νούνο Γκόμες που έπαιζε με τον Λουίζ κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «αετούς» της Λισαβόνας, μίλησε για εκείνο το διάστημα: «Θυμάμαι ότι όταν έφυγε από την Μπενφίκα, ήταν πολύ καλά προσαρμοσμένος στην Πορτογαλία όσον αφορά την καριέρα του, την παρουσία του στο γήπεδο και την κοινωνική του ζωή. Ήταν σαν Πορτογάλος ήδη από την άποψη του τρόπου ζωής.

Πάντα έλεγε ότι μια μέρα θα ήθελε να επιστρέψει. Δεν ξέρω αν θα είναι δυνατό ή όχι, αλλά θα ήθελα πολύ να συμβεί ». Ο Λουίζ πήγε στην Μπενφίκα όταν ήταν μόλις 19 ετών, κάνοντας πάνω από 100 εμφανίσεις για το σύλλογο και κερδίζοντας έναν τίτλο πρωταθλήματος και τρία εγχώρια κύπελλα. «Πιστεύω ότι ίσως μια μέρα θα μπορούσε να επιστρέψει και να τελειώσει την καριέρα του εδώ στην Μπενφίκα» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γκόμες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.