Σπόρτινγκ Λ. – Πόρτο 2-0: «Ανέβηκε» στην κορυφή!

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για την Σπόρτινγκ, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, νίκησε με 2-0 την Πόρτο και ανέβηκε στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

Η Σπόρτινγκ υποδέχθηκε εντός έδρας την Πόρτο για την 14η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Γκιόκερες. Με την συμπλήρωση του 45άλεπτου ο 25χρονος Νορβηγός πέτυχε και δεύτερο γκολ, όμως το τέρμα ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της Σπόρτινγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο στο 51‘ έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Πέπε. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός «απάντησε» στο σπρώξιμο του Ματέους Ρέις με γροθιά στο πρόσωπο. Μάλιστα ο διαιτητής της αναμέτρησης αρχικά έδωσε κίτρινη κάρτα και μετά την εξέταση του VAR, άλλαξε την απόφαση του σε απευθείας κόκκινη. Εννέα λεπτά αργότερα ο Γκονσάλβες διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ύστερα από ασίστ του Γκιόκερες. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο νεαρός επιθετικός από την Σκανδιναβία μετρώντας γκολ και ασίστ στο ματς.

Η Σπόρτινγκ επέστρεψε στις νίκες και «ανέβηκε» στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Μπενφίκα με έναν λιγότερο. Η Πόρτο έμεινε στην 3η θέση με 31.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.