Άνετα η Πόρτο τη Μαρίτιμο

Οι "Δράκοι" του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έκαμψαν εύκολα την αντίσταση της Μαρίτιμο στο Οπόρτο με σκορ 3-0 και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας περιμένοντας νέο στραβοπάτημα της Μπενφίκα.

Την περασμένη εβδομάδα η Μπενφίκα στραβοπάτησε εντός έδρας με την Μπελενένσες δίνοντας το δικαίωμα στην Πόρτο να την φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας στους 60 βαθμούς. Σε ένα πρωτάθλημα που πλέον κάθε λάθος κοστίζει οι “Δράκοι” δεν είχαν διάθεση να κάνουν άλλο δώρο στους “Αετούς”.

Απέναντι στη Μαρίτιμο ξόδεψαν ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο πέτυχαν τρία γκολ και έφτασαν στη νίκη που τους έφερε στους 63 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Μπενφίκα που την Κυριακή δοκιμάζεται στην έδρα της Μορεϊρένσε. Στο Ντραγκάο, μπροστά σε 47000 θεατές, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Τέλες στο 57′.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι και ακολούθησαν άλλα δύο γκολ για να φύγει το άγχος. Πρώτα στο 72′ ο Μαρεγκά έκανε το 2-0 από ασίστ του Μιλιτάο (προσεχώ στη Ρεάλ του Ζιντάν) και εν συνεχεία ο Μπραχίμι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 88ο λεπτό. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πετίτ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 6ο μόλις λεπτό λόγω αποβολής του Άφρικο.

Στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου ξεχώρισε η νίκη της Μπράγκα με 1-0 επί της Σετούμπαλ εκτός έδρας που την διατήρησαν στην τρίτη θέση τρεις βαθμούς μπροστά από την Σπόρτινγκ.

Πόρτο-Μαρίτιμο: 3-0
Σπόρτινγκ Λισ.-Σάντα Κλάρα: 1-0
Σετούμπαλ-Μπράγκα: 0-1
Μπελενένσες-Πορτιμονένσε: 2-2
Γκιμαράες-Μποαβίστα: 3-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.