Αποθέωση για τον Ντέκο στο «Ντραγκάο» (video)

Με τον καλύτερο τρόπο εγκατέλειψε την ενεργό δράση ο Ντέκο, ο οποίος αγωνίστηκε στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο.

Με τον καλύτερο τρόπο εγκατέλειψε την ενεργό δράση ο Ντέκο, ο οποίος αγωνίστηκε στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε από ένα ημίχρονο στην Πόρτο του 2004 και στη Μπαρτσελόνα του 2006, με τις δυο ομάδες δηλαδή που πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League.


Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε και ελληνικό χρώμα, καθώς το «παρών» έδωσαν ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος και ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 50 χιλιάδες φίλαθλοι. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-4 με τον Ντέκο να σημειώνει ένα γκολ.

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε για τον Ντέκο και το φιλικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα: «Ήταν εύκολο να κάνεις προπόνηση με εκείνους τους παίκτες. Καλοί χαρακτήρες που δεν έχασαν την αξία τους. Για το παιχνίδι τα πηγαίναμε καλά, μέχρι να μπουν μέσα Μέσι και Ετό. Υπήρξε σπουδαία προσωπικότητα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ήταν όμορφο που γέμισε ένα γήπεδο για να τον τιμήσει. Ο Ντέκο είναι μέσα στους τρεις κορυφαίους παίκτες που έχω προπονήσει. Δεν είναι δίκαιο που το λέω για τους υπόλοιπους, όμως σίγουρα αξίζει αυτή τη θέση».


Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.