Λίβερπουλ τίτλου (;)

Με ανατροπή και πέναλτι του Τζέραρντ στο φινάλε του ματς, η Λίβερπουλ πέρασε με 3-2 από το Λονδίνο και την έδρα της Φούλαμ για την 26η αγωνιστική, μειώνοντας τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Με ανατροπή και πέναλτι του Τζέραρντ στο φινάλε του ματς, η Λίβερπουλ πέρασε με 3-2 από το Λονδίνο και την έδρα της Φούλαμ για την 26η αγωνιστική, μειώνοντας τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη, με τη Φούλαμ (εκτός αποστολής  Καραγκούνης, Μήτρογλου) να προηγείται χάρη σε ένα ανέλπιστο αυτογκόλ του Κόλο Τουρέ. Ο Ρίτσαρντσον έκανε το γύρισμα από αριστερά με τον Ιβοριανό να κάνει άνευ προηγουμένου στραβοκλωτσιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 8΄.

Η Λίβερπουλ αντέδρασε και πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλη, χάρη στην ευστροφία του Τζέραρντ και την ευστοχία του Στάριτζ. Ο αρχηγός έβγαλε μπαλιά λόμπα στην πλάτη της άμυνας στον Στάριτζ και εκείνος νίκησε με πλασέ τον Στεκέλενμπουργκ για το 1-1 στο 41′, σκοράροντας για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το παιχνίδι έδειξε να στραβώνει για τα καλά για τους «κόκκινους» στο 63′, όταν ο Σκρτελ θέλησε να… μιμηθεί τον Τουρέ και κάνοντας μια κάκιστη απομάκρυνση, έστρωσε ουσιαστικά τη μπάλα στον Ρίτσαρντσον που από κοντά έκανε το 2-1.

Οι «ρεντς» ξαναμπήκαν στο παιχνίδι τη νίκης στο 72′, όταν το σουτ του Κοουτίνιο άλλαξε ελαφρώς πορεία κοντράροντας σε αμυντικούς, για να καταλήξει στα δίχτυα της Φούλαμ για το 2-2!

Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό, με τη Λίβερπουλ να κερδίζει πέναλτι στο 90′, λόγω αντικανονικού μαρκαρίσματος του Ρίετερ στον Στάριτζ. Η μπάλα στήθηκε στα έντεκα βήματα, ο Στίβεν Τζέραρντ δεν λάθεψε και το 2-3 ήταν γεγονός!

Πλέον η ομάδα του μεγάλου λιμανιού, «ψαλίδισε» κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή χάρη στις ισοπαλίες Τσέλσι και Άρσεναλ, με το -4 να τη χωρίζει από τις πρώτες θέσεις (57-53).

Στο άλλο ματς, Στόουκ και Σουόνσι έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με τα γκολ των Κράουτς (17′) και Τσίκο (52′). Οι «κύκνοι» έφτασαν τους 28 βαθμούς με τη Στόουκ να ακολουθεί στους 27.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.