Ρότζερς: «Καμία επαφή για νέο συμβόλαιο»

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επαφή μεταξύ της διοίκησης της Λίβερπουλ με τον Μπρένταν Ρότζερς για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επαφή μεταξύ της διοίκησης της Λίβερπουλ με τον Μπρένταν Ρότζερς για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Όπως υπογράμμισε ο τεχνικός των «κόκκινων» δεν έχει μιλήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας, σχετικά με το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2015. Οι υπεύθυνοι της Λίβερπουλ είναι ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία της ομάδας τους, η οποία παραμένει σε τροχιά τίτλου.

Ο Ρότζερς τόνισε σχετικά με το μέλλον του: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Μετά από αυτή τη χρονιά έχω συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Ανέκαθεν έλεγα πως είμαι χαρούμενος εδώ και βρισκόμαστε στα μισά του συμβολαίου μου. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Ακόμα κι αν δεν μου πρόσφεραν ποτέ νέο συμβόλαιο θα έδινα τα πάντα μέχρι και την τελευταία μέρα. Στο μεταξύ μέχρι να γίνει κάτι άλλο, το επιτελείο μου κι εγώ θα δουλεύουμε και θα δούμε πού θα μας βγάλει αυτό. Υπάρχει μία οψιόν για να επεκταθεί το συμβόλαιό μου για έναν χρόνο, αλλά το δίκαιο θα είναι να με ενημερώσει τον επόμενο χρόνο ο σύλλογος για την πρόθεσή του».

Στη συνέχεια, ο 41χρονος τεχνικός συμπλήρωσε: «Είμαι σε τακτική επαφή με τους ιδιοκτήτες και δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο. Μιλάω περισσότερο για τους παίκτες μου. Οι φιλοδοξίες μου αφορούν περισσότερο τον σύλλογο και θέλω οι παίκτες μου να παραμείνουν. Επομένως, προσπαθούμε να κρατήσουμε τους καλύτερους και να προσθέσουμε κάποιους ακόμα. Ο σύλλογος γνωρίζει τα αισθήματά μου και την αγάπη μου. Αν μπορούμε να προοδεύσουμε και να είναι όλοι χαρούμενοι θα μείνω. Αν στο τέλος οι ιδιοκτήτες θέλουν να κινηθούν προς άλλη κατεύθυνση θα κάνω ό,τι μπορώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.