Χένρι: «Ο Σουάρες δεν πωλείται σε οποιαδήποτε τιμή»

Η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να πουλήσει τον Λουίς Σουάρες σε οποιαδήποτε τιμή, όποια ομάδα και αν κάνει πρόταση για τον Ουρουγουανό σύμφωνα με τον Τζον Χένρι.

Η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να πουλήσει τον Λουίς Σουάρες σε οποιαδήποτε τιμή, όποια ομάδα και αν κάνει πρόταση για τον Ουρουγουανό σύμφωνα με τον Τζον Χένρι.

Ο Σουάρες έχει ζητήσει να φύγει από τους «ρεντς», με την Άρσεναλ να έχει κάνει ήδη δύο προτάσεις στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ για τον παίκτη.

Ο διεθνής επιθετικός κατηγόρησε προ ημερών τον προπονητή της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς ότι αθέτησε υπόσχεση που του είχε δώσει πέρσι να τον αφήσει να φύγει σε περίπτωση που η ομάδα δεν έβγαινε στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής σεζόν.

Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός έκρινε «ασεβείς» τις δηλώσεις του παίκτη, στον οποίο έδωσε εντολή να προπονείται μόνος του.

Φαίνεται ότι ο Ρότζερς απολαμβάνει της στήριξης του Χένρι στο θέμα, με τον Αμερικανό πολυεκατομμυριούχο να επαναλαμβάνει τη στάση της Λίβερπουλ: «Δεν πρόκειται να πουλήσουμε τον Λουίς. Είναι πολύ σημαντικό να μην τον δώσουμε σε κάποιον αντίπαλό μας, ειδικά φέτος που δεν παίζουμε στην Ευρώπη. Επίσης δεν πρόκειται να πωληθεί ακόμα και σε ομάδα του εξωτερικού γιατί δεν έχουμε καιρό να βρούμε αντικαταστάτη. Δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά αγωνιστικό, οπότε δεν μπορούμε να τον δώσουμε και ειδικά στην Άρσεναλ».

Ο Χένρι υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει τους εκπροσώπους του Σουάρες ότι οποιαδήποτε κίνηση για παραχώρησή του έπρεπε να είχε γίνει νωρίς το καλοκαίρι και όχι τώρα.

«Το είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή και το θέμα έχει λήξει τώρα. Απλά λέμε ”όχι”. Ο προπονητής είναι θυμωμένος και δικαίως, οι οπαδοί το ίδιο. Ωστόσο χρειαζόμαστε τον Λουίς και ελπίζουμε ότι όλο αυτό θα περάσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.