«Στα μαχαίρια» Λίβερπουλ και Σουάρες

Στα άκρα οδηγούνται πλέον οι σχέσεις της Λίβερπουλ με τον Λουίς Σουάρες.

Στα άκρα οδηγούνται πλέον οι σχέσεις της Λίβερπουλ με τον Λουίς Σουάρες.

Η επιθυμία του Ουρουγουανού να πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ και οι δηλώσεις του περί «αθέτησης υπόσχεσης» όσον αφορά την παραχώρησή του του κατά του προπονητή των «ρεντς» Μπρένταν Ρότζερς, οδηγούν σε…πόλεμο τον σύλλογο με τον παίκτη.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η Λίβερπουλ προτίθεται να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή για τη στάση του, υποχρεώνοντάς τον να προπονείται μόνος του, ενώ ο Ρότζερς δεν δίστασε να τον κατηγορήσει δημοσίως όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Σουάρες είχε τονίσει στον αγγλικό Τύπο ότι ο Ρότζερς του είχε υποσχεθεί μεταγραφή φέτος αν η Λίβερπουλ δεν εξασφάλιζε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο ο τεχνικός ξεκαθάρισε ότι καμία τέτοια υπόσχεση δεν υπήρχε και μίλησε για έλλειψη σεβασμού από πλευράς του παίκτη.

«Δεν δόθηκε καμία υπόσχεση, άρα δεν αθετήθηκε και καμία υπόσχεση. Ο Λουίς και οι εκπρόσωποί του ξέρουν ακριβώς ποια είναι η κατάσταση.

Θα πάρω σοβαρά και αποφασιστικά μέτρα για το θέμα, γιατί έδειξε ολοκληρωτική έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο που του έδωσε τα πάντα. Μίλησε με υποτιμητικό τρόπο για τον σύλλογο, τους συμπαίκτες του και τον κόσμο. Θα πρέπει να γίνουν πολλά πλέον για να ξαναπαίξει στη Λίβερπουλ», τόνισε ο Ρότζερς.

Οι «ρεντς» πάντως επιμένουν ότι δεν πρόκειται να πουλήσουν τον παίκτη σε ανταγωνιστικό σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να έχει κάνει ήδη δύο προσφορές για τον Ουρουγουανό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.