Μετανιώνει ο Γιοβάνοβιτς

Στη λανθασμένη απόφασή του να πάρει μεταγραφή για τη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρθηκε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Στη λανθασμένη, όπως τη χαρακτήρισε, απόφασή του να πάρει μεταγραφή για τη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρθηκε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς.  Ο 30χρονος πρώην άσος της Σταντάρ Λιέγης είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ανφιλντ» όταν ακόμα προπονητής των «κόκκινων» ήταν ο Ράφα Μπενίτεθ.
 
Στο μεταξύ όμως, ο Ισπανός τεχνικός αποχώρησε και ο 30χρονος άσος συνεργάστηκε αρχικά με τον Ρόι Χόντγκσον και στη συνέχεια με τον Κένι Νταλγκλίς.  «Αν είχα επιλέξει την Ιταλία ή τη Γερμανία θα ήμουν πιο ευχαριστημένος και η ζωή μου θα ήταν καλύτερη», δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς στην εφημερίδα «Sportske».
 
«Στο Βέλγιο, ζούσα σε μία περιοχή με πάρα πολλούς Σέρβους και ήταν διαφορετικά. ΣτηΛίβερπουλ τα πράγματα είναι αλλιώς. Είμαι εδώ μόνος μου, χωρίς κανέναν. Δεν είμαι παρά ένας μοναχικός άγνωστος. Αν δεν υπήρχαν η γυναίκα και τα παιδιά μου, δεν θα είχα κανέναν να μιλήσω τη γλώσσα μου. Η Λίβερπουλ είναι μία ομάδα στην οποία δεν μπορείς να πεις όχι. Λυπάμαι μόνο γιατί ο προπονητής που με έφερε έφυγε πριν έρθω εγώ. Αν είχε μείνει ο Μπενίτεθ, είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά για μένα. Είχα προτάσεις από άλλες 15 ομάδες , αλλά εγώ επέλεξα τη Λίβερπουλ και έκανα λάθος», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.