Ρέινα: «Μοιάζουν Νταλγκλίς και Γκουαρντιόλα»

Ο Κένι Νταλγκλίς είναι ο άνθρωπος που, σύμφωνα με τον Πέπε Ρέινα, μπορεί να επαναφέρει τη Λίβερπουλ στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Κένι Νταλγκλίς είναι ο άνθρωπος που, σύμφωνα με τον Πέπε Ρέινα, μπορεί να επαναφέρει τη Λίβερπουλ στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Ισπανός τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι των “κόκκινων” και μεταξύ άλλων επισήμανε ότι Νταλγκλίς και Γκουαρντιόλα έχουν πολλές ομοιότητες!

Ο Ρέινα ήταν συμπαίκτης με το νυν τεχνικό των Καταλανών στη Μπαρτσελόνα και έχει παρακολουθήσει την εξέλιξή του, ως παίκτη και προπονητή: “Είναι λίγο πιο νέος από τον Κένι” τόνισε χαμογελώντας ο διεθνής τερματοφύλακας, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας συνέντευξης που δίνει κάθε παίκτης της Λίβερπουλ στο κανάλι της ομάδας.

“Εχουν, όμως, αρκετά κοινά, όπως πολλές παραστάσεις ως ποδοσφαιριστές και ως προπονητές επίσης. Επίσης ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό τους είναι πως γνωρίζουν καλά τις ομάδες που δουλεύουν, καθώς πέρασαν χρόνια και ως ποδοσφαιριστές τους. Αρα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Νταλγκλίς που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο σύλλογο”, πρόσθεσε ο έμπειρος γκολκίπερ και συνέχισε: “Ο Κένι είναι ένας ζωντανός θρύλος της Λίβερπουλ κι εννοώ θρύλος, διότι μερικές φορές η λέξη αυτή είναι υπερβολική για κάποιους άλλους. Κάνει τη ζωή μας πιο απλή στ΄ αποδυτήρια κι αυτό είναι εξίσου σπουδαίο”. Ο Ρέινα είπε ακόμη: “Επειδή ήταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, καταλαβαίνει πως αισθάνεται ο κάθε παίκτης. Εχουμε βελτιωθεί σημαντικά από την ημέρα που ανέλαβε. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι νικήσαμε τις μεγάλες ομάδες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.