Και η Βασιλεία τρολάρει τον Κλοπ

Μετά την ήττα 3-0 της Λίβερπουλ από την Μπαρτσελόνα, αρκετοί θεωρούν πως για μια ακόμα χρονιά, οι “κόκκινοι” θα μείνουν χωρίς τίτλο.

Μετά την ήττα 3-0 της Λίβερπουλ από την Μπαρτσελόνα, αρκετοί θεωρούν πως για μια ακόμα χρονιά, οι “κόκκινοι” θα μείνουν χωρίς τίτλο. Σε αυτό το πλαίσιο, στο προσκήνιο επέστρεψε μια παλιότερη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είχε δηλώσει το 2015, όταν είχε καθίσει στον πάγκο των “κόκκινων”: “Δώστε μας λίγο χρόνο να δουλέψουμε, αλλά όταν θα κάθομαι εδώ σε τέσσερα χρόνια, πιστεύω πως θα έχουμε τουλάχιστον έναν τίτλο. Διαφορετικά, θα πάω να δουλέψω στην Ελβετία”.

Τέσσερα χρόνια αργότερα και ο Κλοπ δεν έχει καταφέρει να οδηγήσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου και το τρολάρισμα έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο. Στο τρολάρισμα πήρε μέρος και η Βασιλεία, με επίσημο tweet στο οποίο αναφέρει πως δεν ενδιαφέρεται για τον Κλοπ, αν αυτός τελικά συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία. Χαρακτηριστικά, το tweet αναφέρει: “Είναι τιμή μας που ο κ. Κλοπ φαίνεται να ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία και που πολλοί από σας προτείνετε τη Βασιλεία ως επόμενη ομάδα του. Όμως είμαστε χαρούμενοι με τον τωρινό μας προπονητή”.

Το σχετικό tweet:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.