Βενγκέρ: «Αρκετά δυνατοί φέτος»

Αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική σεζόν εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας πως η Άρσεναλ θα είναι δυνατή.

Αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική σεζόν εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας πως η Άρσεναλ θα είναι δυνατή. Ο Αλσατός τεχνικός δε φαίνεται να ανησυχεί για το γεγονός πως δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα οι μετεγγραφές που θέλει, ώστε να ενδυναμωθεί το ρόστερ των «κανονιέρηδων» εν όψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση των Λονδρέζων είναι διατεθειμένη να διαθέσει 80 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του ρόστερ και ο πρώτος στόχος του Βενγκέρ είναι ο Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ.

Αρχικά, ο Βενγκέρ δήλωσε στον αγγλικό Τύπο: «Προσπαθούμε να κάνουμε μεταγραφές, αλλά διαθέτουμε παράλληλα και μία βάση αρκετά καλών νεαρών ποδοσφαιριστών όπως ο Σέζνι, ο Τζέκινσον, ο Τσάμπρλεϊν, ο Γουίλσιρ, ο Ράμσεϊ, ο Γουόλκοτ. Αυτό είναι μοναδικό, καμία άλλη ομάδα δεν το διαθέτει».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτοί οι παίκτες έχουν δέσει και συνεχώς βελτιώνονται. Θα είναι ακόμα καλύτεροι τη νέα σεζόν και γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ακόμα δυνατότεροι τη νέα χρονιά. Τελειώσαμε εξαιρετικά την περσινή σεζόν με οκτώ νίκες σε δέκα παιχνίδια. Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε πουλήσει κανέναν σημαντικό παίκτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.