Ο Κάρικ εκθειάζει τον Παρκ

Το εγκώμιο του Γι Σουνγκ Παρκ έπλεξε ο Μάικλ Κάρικ με δηλώσεις του...

Δεν είναι ο παίκτης-ίνδαλμα, ούτε αυτός, για τον οποίο το πλήθος παραληρεί όταν τον βλέπει, εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Γι Σουνγκ Παρκ, όμως, είναι ο “αφανής ήρωας” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τη γνώμη του συμπαίκτη του, Μάικλ Κάρικ. “Για κάποιους που δεν το γνωρίζουν, είναι από τους πλέον δημοφιλείς στα αποδυτήρια” τόνισε ο Αγγλος μέσος στο κανάλι των “κόκκινων διαβόλων”, λίγες ώρες μετά την πρόκριση επί της Τσέλσι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος έβαλε… ταφόπλακα στις ελπίδες που ανέκτησε η Τσέλσι μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ντρογκμπά, πετυχαίνοντας ένα λεπτό αργότερα το τέρμα (2-1), με το οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “καθάρισε” την υπόθεση-πρόκριση για την τετράδα της διοργάνωσης. Η ενεργητικότητα που επέδειξε ο Παρκ από το ξεκίνημα του αγώνα αναγνωρίστηκε στη διάρκειά του από τους φίλους της ομάδας του και ο Κάρικ μίλησε για τον παίκτη που, κατά τη γνώμη του, “ειδικεύεται στα μεγάλα παιχνίδια”.

“Ο κλασικός, τυπικός Γι… Τα παιδιά τον αγαπούν” είπε ο διεθνής μέσος και συνέχισε: “Μέσα στα αποδυτήρια έχει τον καθολικό σεβασμό όλων μας. Η δουλειά που κάνει μπορεί να μην είναι ορατή από πολλούς, αλλά όχι από εμάς που τον ζούμε καθημερινά, σας διαβεβαιώ γι΄ αυτό. Εκτιμούμε ό,τι κι αν κάνει και, με τη συνολική εικόνα του στον αγώνα, όχι μόνο με το γκολ που πέτυχε, απέδειξε γιατί είναι τόσο αγαπητός σε όλους μας.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.