Φέρντιναντ: «Φανταστικός Ρούνεϊ»

Στην εμφάνιση του Γουέιν Ρούνεϊ στάθηκε μετά το τέλος του προημιτελικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Ρίο Φέρντιναντ.

Στην εμφάνιση του Γουέιν Ρούνεϊ στάθηκε μετά το τέλος του προημιτελικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ υπογράμμισε πως ο συμπαίκτης του είχε εξαιρετική εμφάνιση και συμπλήρωσε πως αν και η φάση του Ραμίρες μοιάζει με πέναλτι, η Τσέλσι δεν πρέπει να γκρινιάζει γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχε ευνοηθεί από τη διαιτησία.

Αρχικά, ο Φέρντιναντ δήλωσε: «Έπαιξε φανταστικά. Με πολλή ποιότητα. Έδειξε ότι βρίσκεται και πάλι σε ιδανική φόρμα. Δημιουργούσε φάσεις, άνοιγε σωστά το παιχνίδι και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, σκόραρε. Ήταν μία σπουδαία εμφάνιση. Πρέπει να αμύνεσαι με όλες σου τις δυνάμεις σε τέτοια παιχνίδια και όταν σου δίνεται η ευκαιρία να την αξιοποιείς όπως κάναμε εμείς σε αυτό το παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου μόχθησαν για τη νίκη και καταφέραμε να διατηρήσουμε την εστία μας ανέπαφη».

Επίσης, τόνισε για την επίμαχη φάση των καθυστερήσεων: «Μοιάζει να είναι πέναλτι στον Ραμίρες, όμως τόσα χρόνια εκείνοι έχουν την εύνοια. Τα πράγματα αλλάζουν και κάποιες φορές οι αποφάσεις είναι έτσι, κάποιες είναι αλλιώς. Με το πέρασμα των σεζόν επέρχεται δικαιοσύνη. Αυτή τη φορά ο διαιτητής ήταν άμεμπτος και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.