Θολό τοπίο με Μπεν Αρφά

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά δεν μπορεί να ξεχάσει το τάκλιν του του Νάιτζελ ντε Γιόνγκ που λίγο έλειψε να του κοστίσει καριέρα

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά δεν μπορεί να ξεχάσει το τάκλιν του του Νάιτζελ ντε Γιόνγκ που λίγο έλειψε να του κοστίσει καριέρα. Η περιπέτεια του ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου στο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, όταν ο σκληροτράχηλος Ολλανδός μπακ του προκάλεσε διπλό κάταγμα κνήμης περόνης του αριστερού ποδιού. Όμως το κακό δεν σταμάτησε εκεί.

«Χρειάστηκα και δεύτερη επέμβαση διότι έπαθα μια μεγάλη μόλυνση, η οποία και θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνη. Μου είπαν ότι ίσως χρειαζόταν να μου κόψουν το ένα πόδι, αν δεν έκανα την επέμβαση πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ακόμη προσπαθεί να συνέρθει από το σοκ.

«Αρχισα να βλέπω τον εαυτό μου ως κάποιον που η καριέρα του τελείωσε, που δεν θα έπαιζε πια ποδόσφαιρο. Αυτό με έφερε πιο κοντά στους φίλους και την οικογένειά μου, άρχισα να σκέφτομαι πια άλλα πράγματα, επειδή δεν ήμουν στο προσκήνιο. Εκανα μερικά ταξίδια και αυτό το διάλειμμα ίσως τελικά μου έκανε πολύ καλό για το μέλλον», ομολόγησε.

Η επιστροφή του Μπεν Αρφά δεν έχει ακόμη οριστεί.Ο Αλαν Πάρντιου είχε πει αρχικά για τον Φεβρουάριο, μετά για τον Απρίλιο, ενώ ξεκαθάρισε πρόσφατα ότι «θα τον προστατεύσω. Δεν μπορώ έτσι απλά να τον πετάξω μέσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.