«Ψέκασε» ο Αζάρ, «καθάρισε» ο Τόρες

Τη 14η νίκη της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε η Τσέλσι, επικρατώντας με 2-0 της Χαλ στο Κίνγκστον για την 21η αγωνιστική. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φερνάντο Τόρες στη 200ή του συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Τη 14η νίκη της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε η Τσέλσι, επικρατώντας με 2-0 της Χαλ στο Κίνγκστον για την 21η αγωνιστική. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φερνάντο Τόρες στη 200ή του συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει ακούσει πολλά στο διάστημα παραμονής του στο Νησί. Ωστόσο όταν βρίσκει την ευκαιρία να σκοράρει δεν την αφήνει: Ο Ίβηρας συμπλήρωσε τις 200 παρουσίες στην Πρέμιερσιπ κι έγινε ο τέταρτος από τη χώρα του που φτάνει αυτήν την επίδοση στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά τους Ρέινα, Αρτέτα και Φάμπρεγκας.

Ο Τόρες στο 87΄ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην Τσέλσι, η οποία είχε προηγηθεί με τον Εντέν Αζάρ στο 56΄, σκοράροντας για δεύτερο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβρη του 2012 (είχε ανοίξει το σκορ στο 0-3 με τη Σαουθάμπτον).

Με το αποτέλεσμα αυτό και την Άρσεναλ να μην έχει παίξει για την 21η αγωνιστική, η Τσέλσι είναι πρώτη στη βαθμολογία με 46 βαθμούς, ενώ η Χαλ είναι δέκατη με 23 αλλά αναμένεται να υποχωρήσει σε θέσεις με την ολοκλήρωση των παιχνιδιών του τριημέρου.

Η Χαλ προσπάθησε να κρατήσει εκτός περιοχής του ΜακΓκρέγκορ τα ατού των Λονδρέζων, που δυσκολεύτηκαν ως το 0-1. Ο Αζάρ άνοιξε το δρόμο για το «διπλό» των «μπλε», με τον Τόρες να το σφραγίζει και να τοποθετεί το όνομά του στους διακριθέντες της αναμέτρησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.