Οι Ισπανοί επιμένουν για Μπέιλ – Ρεάλ

Εντονη παραμένει η φημολογία που καλλιεργούν τα μέσα ενημέρωσης της Μαδρίτης σχετικά με το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ.

Εντονη παραμένει η φημολογία που καλλιεργούν τα μέσα ενημέρωσης της Μαδρίτης σχετικά με το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ.
 
Η «Marca» της Δευτέρας επιμένει ότι ο Ουαλός επιθετικός θα πει στον πρόεδρο των Σπερς Ντάνιελ Λέβι ότι θέλει να αποχωρήσει όταν θα συναντηθούν για να συζητήσουν. Είναι η πρώτη φορά που ένα δημοσίευμα υπονοεί ότι ο παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος στην αγγλική ομάδα.
 
Επίσης, αναφέρεται ότι θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Λέβι και τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το θέμα του Αντσελότι που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. Ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταγραφή του Ισκο από τη Μάλαγα.
 
Εκτιμάται ότι όταν τακτοποιηθούν αυτές οι δύο εκκρεμότητες, σειρά για τους Μαδριλένους έχει ο Μπέιλ, αν και ο συντάκτης του δημοσιεύματος της «Marca» παραδέχεται ότι αν ζητηθεί από τον ποδοσφαιριστή να παραμείνει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», αυτός θα το κάνει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.